Ingredienser
Mørdej
3 dl hvedemel
100 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 æg
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
Fyld
100 g mandler
50 g smør eller margarine
2 æg
1 dl Dansukker Rørsukker
1 glas (200 g) abrikospuré (babymos)
Instruktioner
Bland ingredienserne til mørdejen, og ælt dem til en dej. Lad dejen hvile i køleskabet i 1 time.
Rul dejen ud på bagepapir til en firkant på 20 x 25 cm. Læg den i en bradepande. Smut mandlerne. Smelt fedtstoffet. Pisk æg og rørsukker, til det er let og luftigt. Tilsæt mandler og fedtstof.
Fordel fyldet på dejen. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter.
Fordel abrikospurén over kagen. Skær kagen ud i 25 firkanter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.
Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!