Økologisk Sirup

Økologisk Sirup

Sirup, der laves af økologisk rørsukker. Sirup er en sejtflydende opløsning bestående af sukker (sakkarose), druesukker (glukose) og frugtsukker (fruktose). Kombinationen af de forskellige sukkerarter forhindrer krystallisering, og det meget høje sukkerindhold på ca. 80 % garanterer lang holdbarhed.

Dejlig rund og fyldig karamelsmag. Passer rigtig godt til slik, småkager og desserter.

Det, der adskiller de økologiske sukkerprodukter fra vores ordinære produkter, er dyrkningen. Med økologisk dyrkning får jorden sin næring fra naturlige gødningsmidler, og al bekæmpelse af ukrudt sker manuelt.

Mål og vægt: Økologisk Sirup
1 dl = 140 g
1 spsk = 20 g
1 tsk = 7 g

Læs mere om vores smagscirkler »

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1340 kJ/320 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrat 79 g
- heraf sukkerarter 79 g
Protein 0 g
Salt 0,71 g