Brun Farin

Brun Farin

Brun Farin, eller puddersukker som det tidligere blev kaldt, er en blanding af sukker og rørsukkersirup. Brun Farin anvendes bl.a. i Irish Coffee, som drys på ymer, til glasering på skinker og oven på kager, f.eks. brunsviger. Brun Farin er velegnet til madlavning, fordi den lidt specielle, krydrede aroma passer godt til smagen i bl.a. etnisk mad. Brun Farin får desuden smagen af de øvrige råvarer og krydderier til at træde tydeligere frem.

Mål og vægt: Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 spsk = ca. 13 g
1 tsk = ca. 4 g

Funktionalitet
Giver en krydret aroma i mad og drikkevarer.

Anvendelsesområde
Er velegnet til eksotiske retter og uundværlig i Irish coffee.
Kan også bruges som ymerdrys, på grød og i bagværk.

Læs mere om vores smagscirkler »

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrat 97 g
- heraf sukkerarter 95 g
Protein < 0,5 g
Salt 0,08 g