Ingredienser
375 g hvedemel
250 g koldt smør i tern
¼ tsk salt
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
1 æggeblomme
100 g Dansukker Bagesukker
Æggehvide til pensling
40 g mandler
Dansukker Dansk Perlesukker
Dansukker Svensk Perlesukker
Instruktioner
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kom mel, smør, salt og appelsinskal i en røremaskine og rør sammen. Rør æggeblomme og bagesukker sammen i en skål og tilsæt til de øvrige ingredienser. Rør dejen hurtigt sammen og rul den derefter ud i fingertykke stænger. Tryk dem let flade (4-5 mm tykkelse). Pensl med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede mandler. Skær dem ud i finskbrød 2-3 cm bredde og læg dem på en bageplade med lidt afstand. Bag i 8-10 minutter til de er fint gyldne. Køl af.
Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!