Citronblondie med hindbær
Citronblondien har jeg toppet med en let creme bestående af piskefløde, græsk yoghurt samt lidt citronskal op så pyntet med friske hindbær. Så simpel, sommerfin, super velsmagende og et perfekt indslag til eftermiddags(is)kaffen.
Drop toppingen og servér i stedet en kugle vaniljeis til citronblondien sammen med hindbærrene som en lækker sommerdessert.
- Opskrift Anne au Chocolat
Ingredienser
Blondie
200 g smør
200 g god hvid chokolade
3 æg
175 g bagesukker fra Dansukker
125 g mel
1/4 tsk salt
Fintrevet skal af 1 øko citron
Topping
1 dl piskefløde
70 g græsk yoghurt
20 g flormelis fra Dansukker
Lidt fintrevet øko citronskal
Friske danske hindbær
Instruktioner
Blondie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede hvide chokolade. Rør rundt til det er smeltet. Køl af. Pisk æg, bagesukker, mel, salt og citronskal sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Vend blandingen af smør og hvid chokolade i. Hæld dejen i en firkant form (ca. 22 x 22 cm) beklædt med bagepapir og bag i ca. 25-30 minutter (jeg bagte min i 30 minutter, da jeg til denne opskrift ønskede blondien mere “kaget” end “chewy”, men det er jo en smagssag). Køl helt af. Og opbevar den gerne natten over, inden den skæres ud i stykker.
Topping
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det sammen til en luftig creme. Fordel toppingen på kagestykkerne og pynt med hindbær. Server med den samme eller opbevar på køl indtil servering.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!