Påskeæg med kokos

16 stk. 1,5 time
Påskeæg med kokos
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 3 1/2-4 dl revet kokos
  • 1 1/2 dl Dansukker Flormelis
  • 1/2 dl Dansukker Økologisk Sirup
  • 1/2 dl piskefløde

Pynt

  • 200 g mørk chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • Frugtfarve, valgfri farve
  • Krymmel, valgfri type og farve

Smagsgiver

  • Revet skal af 1 lime, gerne usprøjtet
  • 2-3 dråber pebermynteolie

Smelt smørret i en kasserolle, og kom derefter de øvrige ingredienser i. Tilsæt eventuelt smagsgiver efter eget valg.

Stil til afkøling i køleskabet i ca. 30 minutter.

Form til æg, som sættes i fryseren i ca. 20 minutter. Smelt den mørke chokolade imens.

Dyp æggene i den smeltede chokolade, og stil dem koldt i 20 minutter.

Pynt æggene med hvid chokolade blandet med frugtfarve eller hvid chokolade med krymmel.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker