Lad dig inspirere af Jespers juleopskrift

Jesper Nordberg

I dagens anledning er Nordic Sugars prøvekøkken i Arlöv uden for Malmø pyntet med nisser, gran og stearinlys. Man kan næsten ikke undgå at komme i julestemning, selvom vi kun lige akkurat er gået over til vintertid i forbindelse med fotograferingen.

Jesper Nordlund i Skåne Kulinar er dagens kok, og her kan du se hans julemenu, anrettet med stor præcision på fine tallerkener. Krydret laks med kartoffelmos og dild, Svampestegt hjort med blomkålspuré og kantareller samt kartoffelfrikadeller ("kroppkakor") og kanelsky og Karamelliseret pæreterrin med lys chokolademousse, ristede nødder samt krydret sorbet.

Krydret laks med  kartoffelmos og dild

Krydret laks med kartoffelmos og dild

Svampestegt hjort med blomkålspuré og kantareller

Svampestegt hjort med blomkålspuré og kantareller

Karamelliseret pæreterrin med lys chokolademousse, ristede nødder samt krydret sorbet

Karamelliseret pæreterrin med lys chokolademousse, ristede nødder samt krydret sorbet