Bagværk til sommeren

I sommermånederne er det nemt at bruge sæsonens friske bær i noget skønt bagværk. Her har vi samlet en række større kager og små portionsbagværk, der alle egner sig til fremstilling i et professionelt køkken. Brug gerne forskellige bær alt efter fremgangsmåde og smag.

Budapestrulle med hindbærsyltetøj og fersken

Budapestrulle med hindbærsyltetøj og fersken

Fragilité med blåbær og hindbærmousse

Fragilité med blåbær og hindbærmousse

Kringle med marcipan og stikkelsbær

Kringle med marcipan og stikkelsbær

Budapestrulle med rabarber- og jordbærcoulis

Budapestrulle med rabarber- og jordbærcoulis

Sommerkage med brombærcreme og chokolade

Sommerkage med brombærcreme og chokolade

Roulade med jordbærmousse og lavendelsukker

Roulade med jordbærmousse og lavendelsukker

Sandkage med hyldeblomstglasur

Sandkage med hyldeblomstglasur

Karlsbad-boller med rabarber

Karlsbad-boller med rabarber