Ingredienser
1 1/2 dl Gelésukker Multi
50 g mandler (kan udelades)
2 tsk. Vaniljesukker med ægte vanilje
3 dl piskefløde
Gelé
1/2 kg friske eller frosne bær, f.eks. kirsebær, hindbær, jordbær
2 1/2 dl Gelésukker Multi
5 dl saft (fortyndet), vælg samme smag som bærrene
Instruktioner
Bland Gelésukker og grød i en gryde og kog op. Rør Vaniljesukker og mandler i. Lad blandingen afkøle lidt. Pisk fløden til fast skum og vend skummet i grøden.
Hæld det hele i en serveringsskål og lad det afkøle. Læg bærrene oven på grøden.
Kog saft og Gelésukker op og lad det koge i 1/2 minut. Hæld saften over bærrene.
Stil det hele i køleskabet indtil servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.