Ingredienser
100 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
2 spsk Rørsukker
1 æg
Fyld
100 g smuttede mandler
100 g hasselnødder
100 g valnøddekerner
100 g smør eller margarine
1/2 dl Lys Sirup
1/2 dl Rørsukker
2 spsk hvedemel
1 dl mælk
Instruktioner
1. Rist hasselnødderne i en stegepande på komfuret. Fjern skallerne ved at gnubbe nødderne, f.eks. i et kraftigt stykke køkkenrulle. Rist også mandler og valnødder.
2. Smelt fedtstoffet til bunden, og lad det køle af. Bland derefter alle ingredienserne til en dej, som trykkes ud i en tærteform med en diameter på ca. 25 cm. Forbag tærten i 10 minutter ved 200°, og sænk derefter varmen til 175°.
3. I en kasserolle blandes alle ingredienser til fyldet undtagen mandler og nødder. Bring blandingen i kog, og lad den simre et par minutter. Tag kasserollen af blusset, og rør nødder og mandler i.
4. Fordel fyldet i den forbagte skal, og bag tærten i ca. 15 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.