Ingredienser
100 g (1 dl) flydende margarine
3 æg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl ymer
3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kryddernelliker
2 tsk stødt kanel
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Beklæd en aflang bradepande med bagepapir. Sæt ovnen på 200 °C. Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt margarine og ymer. Bland mel, bagepulver, ingefær, kryddernelliker og kanel sammen og bland i dejen.
Hæld dejen i bradepanden 30 x 40 cm og bag i ca. 15 minutter.
Brug forme til at trykke stjerner i forskellig størrelse ud. Stabel stjernerne ovenpå hinanden. Drys flormelis over – og du har nu en snefyldt juletræskage til kaffebordet eller som borddekoration.
Eller brug vores skabelon som kan printes ud her. Lav en dobbelt portion og bag to bradepander med kage for at få niveauer nok på dit juletræ.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.