Ingredienser
2 løg
2 røde pebre
5 fed hvidløg
Lage
1/2 l vand
1 dl ren eddike 24% eller 2 dl spriteddike 12%
2 dl Sukker
1/2 dl salt
1 tsk estragon
1 stykke frisk peberrod
Instruktioner
1. Vask agurkerne grundigt. De store skæres i mindre stykker, mens de små kan anvendes hele.
2. Skræl løgene, halvér dem, og skær dem i centimetertykke skiver. Vask pebrene, skær dem i kvarte, og fjern kernerne. Skær også pebrene ud i centimetertykke skiver. Pil hvidløgene, og skær dem i skiver.
3. Hæld grøntsagerne på skoldede glas.
4. Bland ingredienserne til lagen, og hæld den over grøntsagerne. Læg et par stykker peberrod i hvert glas. Luk glassene til.
5. Lad agurkerne stå i 4 uger inden servering. Opbevares koldt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.