Brunsviger

Herlig brunsviger med lækkert fyld af brun farin. En klassiker der passer perfekt til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagen.

Vurdering (155 stk)

Ingredienser

50 g gær
2 dl lunken mælk
150 g smeltet smør 
2 æg
1/2 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk salt
400 g hvedemel

Fyld
200 g smør 
200 g Dansukker Brun Farin
 

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Lunken mælk og fedtstof hældes i. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen. Dejen dækkes til med et klæde og stilles til hævning i 30 minutter.

Smelt smør og brun farin sammen ien gryde, ved svag varme, til en jævn masse.

Dejen rulles ud og lægges i en lille, smurt bradepande (20 x 30 cm). Lav nogle fordybninger i dejen med en finger eller et træskaft. Hæld fyldet i fordybningerne. Dæk til og stil til hævning i 30 minutter.

Brunsvigeren bages på nederste rille i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.