Ingredienser
1/2 dl hasselnødder
1 1/2 dl piskefløde
1 tsk. Dansukker Flormelis
4 små bananer
1 dl dajmkugler
4 spsk. Dansukker Lys Sirup
Instruktioner
Rist hasselnødderne på en tør stegepande. Gnid det meste af den brune skal af i et groft viskestykke. Halver eller hak nødderne groft. Pisk fløden til et fast skum sammen med flormelis. Skræl bananerne, og halver dem på langs. Fordel dem på 4 tallerkener. Læg en klat fløde eller sprøjt lidt fløde på hver banan. Drys med nødder og dajmkugler. Hæld siruppen over.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.